Wat zijn de bekendste outdoorwinkels in Nederland?

Als jij graag met vertrouwen en met de juiste outdoor materialen het buitenleven wil ontdekken, dan heb je hier kwaliteitsspullen voor nodig. De beste plek op dit te doen is door naar een toonaangevende outdoorwinkel te gaan. Er zijn vele bekende outdoorwinkels in Nederland. Die zowel op fysieke locaties als online hun outdoor artikelen aanbieden….

Als jij graag met vertrouwen en met de juiste outdoor materialen het buitenleven wil ontdekken, dan heb je hier kwaliteitsspullen voor nodig. De beste plek op dit te doen is door naar een toonaangevende outdoorwinkel te gaan. Er zijn vele bekende outdoorwinkels in Nederland. Die zowel op fysieke locaties als online hun outdoor artikelen aanbieden. We hebben speciaal voor jou hieronder een klein overzicht gecreëerd om jou op weg te helpen ze te vinden. Tevens met het vermelden van specialisaties.

Bever voor lichte materialen

Met maar liefst 40 winkels in heel Nederland is Bever een retailer die bij veel outdoor liefhebbers bekend is. Het is vooral een specialist op het gebied van hoogwaardige artikelen die licht van gewicht zijn voor de buitensport. Bever is met merken zoals Jack Wolfskin, The North Face, Mammut en Lowe Alpine bovendien hipper dan ooit. En als jij liever online naar outdoor spullen zoekt, dan biedt hun webshop een gratis verzending vanaf 25 euro.

Obelink als kempeerwinkel

Obelink is met 72.500 m2 Nederlands grootste kampeerwinkel. Je vindt deze winkel in Winterswijk in de provincie Gelderland. Het biedt een uitgebreid aanbod van vele outdoorartikelen. Waarbij het naast de verkoop van veel bekende merken, ook hun eigen merk kampeerartikelen aanbiedt. Deze outdoor megashop is 6 dagen per week geopend en heeft ook regelmatig koopzondagen. Het organiseert soms ook speciale themadagen en heeft haar eigen Youtube kanaal met reviews. Je kunt bovendien 24/7 in hun webshop met een zeer uitgebreid assortiment terecht.

Het familiebedrijf: De Wit

Een andere mega outdoor store is De Wit in Schijndel in Noord-Brabant. Dit familiebedrijf biedt een speciaalzaak van ruim 70.000 m2.  Naast een compleet aanbod in kampeer- en outdoorartikelen, biedt het ook caravans en tenten. Ze hebben daarnaast hun eigen werkplaats voor service en onderhoud. In de winter vind je er een grote collectie van wintersportartikelen. En als Schijndel te ver weg voor jou is, kijk dan eens in hun royaal gevulde webshop. Ook De Wit biedt een eigen YouTube kanaal aan, waar zij allerlei nieuwe producten presenteren plus handige kampeertips geven.

De Vrijbuiter met outdoor beurzen

Met haar drie megastores is De vrijbuiter ook een bekende naam in Nederland. Deze grote winkels in Zaandam, Gouda en Roermond zijn niet alleen 7 dagen per week geopend, ze verkopen naast kampeerartikelen ook outdoor- en wintersport artikelen. Je kunt in één van hun vestigingen bovendien regelmatig allerlei outdoor- en kampeerbeurzen vinden. In hun uitgebreide webshop vind je zowel bekende merken, als hun eigen huismerk.

Kampeerhal Roden

Deze kampeerhal was ooit een vestiging van de Vrijbuiter. In 2019  werd deze outdoor shop tot Kampeerhal Roden omgedoopt. Deze Drentse kampeerwinkel heeft een oppervlakte van 20.000 m2 en biedt met 50.000 producten een enorm aanbod van outdoor- en kampeerartikelen. Er is ook een eigen webshop die de meeste bestellingen vanaf 50 euro gratis bezorgd. Haar uitgebreide kledingafdeling bevat een grote collectie van onder andere The North Face, Luhta en Kjelvik. Ze bieden jou de mogelijkheid om je nieuwe wandelschoenen op hun eigen parcours te testen. En als je het wenst kun jij je nieuwe slaapmat zelfs onder een heuse indoor sterrenhemel uitproberen.

 

Er zijn in Nederland veel outdoor speciaalzaken te vinden. Shops die voor zowel de niet-sporter als de extreme sporter tal van specialistische artikelen leveren! Als je er de tijd ervoor hebt, bezoek dan voor deskundig en persoonlijk advies ter plaatse één van de bovenstaande of andere outdoorwinkels. Heb je het echter druk, dan is hun uitgebreid aanbod in de meeste gevallen ook in de bijbehorende webshops te vinden. Zo zal jij wanneer het jou uitkomt ook zeker voor al je gewenste outdoorartikelen slagen!

 

Vergelijkbare berichten